Gewapende woningoverval met licht gewonde Mattenbiesstraat, Amsterdam-IJburg

Schade voordeur als gevolg van inval AT Wim Noordhoekkade

Op maandagavond 17 mei 2021 is er rond half negen een gewapende overval geweest op een huis aan de Mattenbiesstraat, Haveneiland-Oost, IJburg. Het is de twee licht getinte daders niet gelukt het bewuste huis binnen te dringen. Bij de overval is een gewonde gevallen. Een ambulance was snel ter plekke. De aard van de verwondingen is onbekend. Na de overval zijn de twee jonge daders met een scooter gevlucht.

Naar aanleiding van de overval werd een politiehelikopter ingezet. Ook werd er een burgernetactie opgestart. Vlak na de overval hebben agenten het appartementengebouw De Witte Kaap, aan de Van Meerendonkstraat en Wim Noordhoekkade, ingesloten, omdat even het vermoeden bestond dat de daders zich hier bevonden. Op dinsdagochtend 18 mei heeft een Arrestatieteam (AT) in dit appartementengebouw aan de Wim Noordhoekkade een inval gedaan. Het is onbekend of hierbij aanhoudingen zijn verricht.

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Jeugd, Leefbaarfheid, Misdaad, Veiligheid, Wonen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

1 reactie op Gewapende woningoverval met licht gewonde Mattenbiesstraat, Amsterdam-IJburg

  1. Pingback: Derde gewapende overval dit jaar in Amsterdam-IJburgwww.hetreilenenzeilenopijburg.nl

Laat een reactie achter