Lege auto met kogelgaten aangetroffen aan IJburglaan, IJburg (met getuigenoproep)

IJburglaan

Op zondag 11 april 2021 treft politie Amsterdam, via een melding Dienst Landelijk Operationeel Centrum, rond 20.10u. in IJburg een lege personenauto aan met verschillende kogelgaten in de voorruit. Het gaat hierbij om een rode Audi A 1, die geparkeerd staat aan de IJburglaan. De bewuste auto blijkt van diefstal afkomstig.

Later die avond wordt een verdachte van de diefstal van deze auto aangehouden. Hij blijkt een van de inzittenden van de aangetroffen auto te zijn en zit momenteel, lopende het onderzoek, nog vast.

Uit onderzoek blijkt dan dat de rode Audi A 1 betrokken is geweest bij een schietpartij tussen de Werengouw (Amsterdam-Noord) en de IJburglaan.

Naar aanleiding van de schietpartij en de aangetroffen auto doet politie Amsterdam de volgende getuigenoproep:

‘GETUIGENOPROEP
Het onderzoeksteam wil weten wie meer weet over deze zaak en spreekt graag met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord ten tijde van het incident? Neem dan contact op via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of vul onderstaand tipformulier in.’

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Leefbaarfheid, Misdaad, Veiligheid, Wonen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter