Zevende inbraak bij Restaurant Bloem op IJburg

In de nacht van zondag 10 op maandag 11 november is er bij Restaurant Bloem op IJburg, IJburglaan, een inbraak geweest. Het is voor het restaurant de zevende inbraak sinds de opening in 2008.

De daders zijn naar binnen gekomen door de glazen voordeur te vernielen. In het restaurant zijn de inhoud van de kassa en fooienpot buitgemaakt. Ook is er schade aan de inboedel aangericht.

De politie heeft ondanks dat ze snel ter plekke was geen aanhoudingen kunnen verrichten. In het belang van het onderzoek kan de politie geen informatie over eventuele signalementen verstrekken.

De inbraak bij Bloem op IJburg is alweer de derde inbraak deze week in IJburg. Eerder werd er twee keer ingebroken bij de ICT-afdeling van het IJburg College. Ook werd deze week de toegangsdeur van Dierenkliniek IJburglaan volledig vernield door jeugdige vandalen.

 

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Economie, Jeugd, Misdaad met de tags , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Zevende inbraak bij Restaurant Bloem op IJburg

 1. Pingback: http://www.hetreilenenzeilenopijburg.nl/jongeren-ijbur…ijf-ijburglaan/ ‎www.hetreilenenzeilenopijburg.nl

 2. PopcornTime schreef:

  Realiseerbaar zijn…

 3. PopcornTime schreef:

  En de politiek zich maar afvragen hoe het toch komt dat hun schitterende politieke idealen niet realiseer zijn.

  De denkfout die zij constant maken is het gegeven dat je immigranten uit achtergebleven streken niet simpelweg kunt transformeren naar moderne westerlingen door ze geografisch te verplaatsen. Weird geopolitics.

  Dit werpt de vraag op hoeveel decennia er nog voorbij zullen gaan voordat er sprake is van enig voortschrijdend inzicht. Wel zeker is het dat het dán te laat zal zijn, als dat nu al niet het geval is.

Laat een reactie achter