Steekpartij Haveneiland-West, IJburg (Met Update)

Vanochtend om 7.25 uur is er een steekpartij geweest ter hoogte van restaurant Mchi en ING IJburg aan de IJburglaan, waarbij een agent in burger zwaargewond is geraakt.

Het Parool meldt dat de agent in burger op dat moment werkzaam was als lid van een observatieteam (OT), belast met  observaties in rechercheonderzoek naar zware en georganiseerde criminaliteit of terrorisme. Een deel van de IJburglaan is met linten afgezet voor sporenonderzoek, meldt de Brugkrant. Een politiehelikopter heeft ruim een uur boven Haveneiland-West gehangen.

De politie Amsterdam heeft inmiddels een persbericht verspreid met bijzonderheden. Over de toedracht van de steekpartij wil de politie geen mededelingen doen.

Update 24/10: De politie Amsterdam meldt dat de neergestoken agent inmiddels buiten levensgevaar is.

Update 25/10: De Politie Amsterdam meldt in een update dat de agent weliswaar buiten levensgevaar is, maar nog steeds in het ziekenhuis verblijft. De steekpartij had niets te maken met de werkzaamheden die hij als agent in burger op 24 oktober in IJburg verrichtte.

IJburg112

Lees ook RTV-NH

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Jeugd, Misdaad met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Steekpartij Haveneiland-West, IJburg (Met Update)

  1. Pingback: Steekpartij en vermoedelijke schietpartij in één week in IJburg | www.hetreilenenzeilenopijburg.nlwww.hetreilenenzeilenopijburg.nl

Geef een reactie