Menging blokken IJburg verdient geen navolging

Terwijl dit jaar alweer de zesde straatroof op het gemengde Haveneiland, IJburg, werd gepleegd − vermoedelijk door Top600-crimineeltjes die ongetwijfeld zullen uitgroeien tot zware criminelen −, vindt binnen de blokken van het eiland een geluksexperiment plaats. In de duistere spelonken van de anonimiteit van de groteske woonblokken moet het gesubsidieerde, pseudowetenschappelijke geluksexperiment aantonen dat de mislukte menging van koop en sociale huur een succes is.

‘In de buurt van geluk’ wil het mislukte IJburgse concept promoten en naar andere Nederlandse wijken transporteren. Heel Nederland wordt zo een toekomstig getto. Het Cohen-socialisme van de PvdA  heeft in IJburg een achterstandswijk gecreëerd met leegstand, criminaliteit, Cruyff-courts, kickboksscholen, waar de middenklasse niets te zoeken heeft.

Weg met Nederland lijkt het credo van deze partij. Diederik Samsom roept vandaag op tot meer in plaats van minder nivellering. De duistere agenda van de PvdA heet nu nog Haveneiland, IJburg. Laat het daarbij blijven.

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Opinie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

1 Response to Menging blokken IJburg verdient geen navolging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.