Informatiemarkt met ruimtelijke ontwikkelingen IJburg

Op zaterdag 21 juni organiseren de gemeente, ontwikkelaars en corporaties in The Lighthouse, Krijn Traconiskade 432, IJburg, van 11.00 u. – 14.00 u. een informatiemarkt over de toekomstige ruimtelijke ontwikkelingen van de vinexwijk.

De markt wordt gehouden in het kader van de Amsterdamse Nieuwbouwdag, waarop Amsterdamse nieuwbouwprojecten zullen worden gepresenteerd. Tevens is er op die datum een Open Huizendag van bestaande koophuizen.

Op de informatiemarkt over IJburg kunt u met alle vragen over toekomstige ruimtelijke ontwikkelingen terecht, zoals de ontsluiting, plannen met het Centrumeiland, lege kavels, de IJmeerverbinding, menging van woonblokken.

Op het Haveneiland zijn verschillende lege kavels waarvan nog steeds onduidelijk is wat de plannen ermee zijn. Verder is er een plan voor een nieuwe (gemengde) drijvende wijk in de Zeeburgerbaai op Steigereiland-Zuid.

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Groen, Wonen met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 reactie op Informatiemarkt met ruimtelijke ontwikkelingen IJburg

  1. Peter schreef:

    Vooral lekker blijven mengen op IJburg. Groot succes! Zit je met je dure hypotheek naast een sociale huurder die er een potje van maakt. Gemeente heeft weer oogkleppen op!

Laat een reactie achter