De Action naar IJburg

img_20160915_123312-2

Als aanvulling op het geringe winkelaanbod op het eiland komt er binnenkort een filiaal van Action naar Winkelcentrum IJburg, aldus een ondernemer van het winkelcentrum. Een medewerker van Brilservice Amsterdam IJburg, aan de IJburglaan, vertelt desgevraagd dat deze brillenshop zal verhuizen naar een leeg pand, twee panden verderop, naast de Bruna. Het filiaal van Blokker, hoek IJburglaan, Johan van der Keukenstraat, zal in november de deuren sluiten. De sleuteloverdracht ervan zal plaatsvinden op 22 november, aldus een medewerker van Blokker IJburg. Tevens zal een deel van de opslagruimte van de Vomar vrijkomen. Het nieuwe filiaal van Action zal in totaal 4 panden in beslag nemen. 

Een ondernemer met een bloemenzaak in het winkelcentrum vertelt dat hij liever speciaalzaken dan de Action naar IJburg ziet komen en vindt het een gemiste kans. Een medewerker van Hema IJburg juicht de komst van de Action daarentegen toe.

De Action wil het bericht van haar komst naar IJburg niet bevestigen. Ze wijst erop dat de verbouwing van het pand wel een jaar in beslag zou kunnen nemen, afhankelijk van de omstandigheden.

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Economie, Leefbaarfheid, Wonen met de tags , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter