Vervolgbijeenkomst parkeeroplossing sportpark IJburg

Aanstaande maandag is er voor belanghebbenden een vervolgbijeenkomst over een parkeeroplossing voor sportpark IJburg. Deze zal worden gehouden van 19.30 – 21.00 uur in clubhuis FCA IJburg, Dick Hilleniuspad 2 (Diemerpark).

Op deze avond zal een overzicht worden gegeven van alle inzendingen van belanghebbenden, waaruit de meest haalbare optie zal worden gepresenteerd op basis van eerdere criteria. Deze zal, naast de twee opties vanwege deelraad Oost, de derde optie voor een parkeerlocatie zijn. De inzendingen zijn o.a. een drijvend poton in het water tussen de sportvelden, een blowboot/poton, met een duofunctie van coffeeshop en parkeren, in het water bij Blok 4 en verplaatsing van sportpark IJburg naar het Zeeburgereiland.

Van 30 augustus tot 9 september zal de mening van belanghebbenden worden gepeild door middel van een referendum.

Zie ook: Oplossing parkeren sportpark IJburg

Update 26-8: Op een goed bezochte vervolgbijeenkomst is de parkeeroptie aan de kop van de Oeverzeggestraat als beste uit de bus gekomen, getoetst aan de eerder vastgestelde criteria. Van 30 augustus tot 9 september zullen de 3 opties (optie a, b, beide in het Diemerpark en c, op de kop van de Oeverzeggestraat) in een meningenpeiling aan belanghebbenden worden voorgelegd. In december 2013 zal de stadsdeelraad hieruit een keuze maken.

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Groen, Jeugd met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.