Overval met grof geweld op jong gezin in Amsterdam-IJburg

Afbeelding brochure waar overval plaatsvond

In de nacht van dinsdag op woensdag 7 oktober 2020 heeft er een overval met grof geweld in Amsterdam-IJburg plaatsgehad, waarbij een jong gezin het slachtoffer is geworden. Het gaat om een gezin met twee kinderen van respectievelijk zes en tien jaar oud. Om twee uur ’s nachts werd de glazen deur van het eengezinshuis aan de Bert Haanstrakade met geweld geforceerd, waarna de daders het huis binnenvielen.

Er ontstond een worsteling tussen de vader van het gezin en de overvallers. Hierbij raakte de vader gewond. De daders zijn na enige tijd vertrokken en er op een scooter vandoor gegaan. Een ambulance was snel ter plekke.

Het gaat om twee daders van Marokkaanse afkomst. Van hen ontbreekt elk spoor.  Politie Amsterdam heeft een getuigenoproep laten uitgaan.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Leefbaarfheid, Misdaad, Veiligheid, Wonen met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Overval met grof geweld op jong gezin in Amsterdam-IJburg

  1. Pingback: http://www.hetreilenenzeilenopijburg.nl/ijburgers-voor-openhouden-nuonweg/#more-2435www.hetreilenenzeilenopijburg.nl

Geef een reactie