Opnieuw wietplantage ontmanteld op Haveneiland-Oost, IJburg

naamloos (7)Op maandag 11 januari 2016 is er rond 8.30 uur opnieuw een wietplantage ontmanteld op Haveneiland-Oost. Het betrof een pand aan de Johan Huijsenstraat waar na een melding van een sterke henneplucht een plantage van 275 planten werd aangetroffen. Er zijn geen vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

Het is dit jaar de eerste wietplantage die in IJburg ontmanteld is.

In 2015 zijn er verschillende hennepplantages ontmanteld, met name op Haveneiland-Oost. Er werden in maart 2015 maar liefst drie hennepplantages in één week opgerold. Ook werden er op dit deel van het Haveneiland vier drugspanden gesloten.

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Leefbaarfheid, Misdaad, Veiligheid, Wonen. Bookmark de permalink.

1 reactie op Opnieuw wietplantage ontmanteld op Haveneiland-Oost, IJburg

  1. C. schreef:

    Ik weet dat er in 2015 een wietplantage werd gevonden (ongeveer 45 planten meen ik) in een woning van iemand van Philadelphia aan de Julius Pergerstraat, die man woonde dus onder begeleiding. De medebewoners van dat grote pand werden middels een A4 tje op het mededelingenbord daarvan op de hoogte gesteld plus dat werd geschreven dat ze nader geïnformeerd zouden worden. Dat laatste is nooit gebeurd door de verantwoordelijken van Philadelphia. Vele maanden heeft dat huis onbewoond gestaan en minimaal 4 maanden later werd het geheel ontruimd om klaar gemaakt te worden voor een nieuwe bewoner. Volgens bewoners daar die ik ken is men er nooit op terug gekomen. Hoe is/was het mogelijk dat iemand onder beschermd en begeleid wonen ongezien een wietkwekerij kon opzetten?

Laat een reactie achter