Opnieuw potloodventer gesignaleerd in kinderrijk IJburg

In IJburg is opnieuw een potloodventer waargenomen, meldt Het Parool; deze keer bij Buitenschoolse Opvang (BSO) Windkracht 10 aan het geplaagde Ed Pelsterpark op Haveneiland-West. De man zou met zijn broek op zijn enkels zijn geslachtsdeel hebben getoond aan kinderen van de BSO, die in het park een speelgelegenheid hebben. De zedenpolitie heeft de zaak in behandeling. Als de man weer wordt gezien, is het advies om direct 112 te bellen.

Eerder dit jaar zou een kinderlokker actief zijn geweest in de omgeving van het Theo van Gogh-park. Bij Sportpark IJburg, in het Diemerpark, werd eveneens rond die tijd een schennispleger gesignaleerd. Hiervoor zijn geen aanhoudingen verricht.

Update 6-9: RTV N-H meldt intussen dat een soortgelijk incident ook heeft plaatsvonden in de omgeving van het Theo van Gogh-park, toen een meisje van negen van Basisschool Poseidon, Franz Zieglerstraat, Haveneiland-Oost, naar huis liep. Ze zou zijn gevolgd door een man, die bij het park zijn broek liet zakken en haar zijn geslachtsdeel toonde.

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Groen, Jeugd, Veiligheid met de tags , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter