Inbrekers slaan toe bij IJburg Kledingreparatie

Tussen maandag 29 december 21.00 uur en dinsdag 30 december 07.00 uur hebben inbrekers toegeslagen bij IJburg Kledingreparatie & Stomerij, aan de IJburglaan. Naar verluidt, is hierbij de inhoud van de collectebus voor Moskee IJburg, die op de toonbank stond, meegenomen. De daders hebben zich toegang verschaft tot het pand door het glas van de toegangsdeur in te slaan.

Er zijn in verband met de bedrijfsinbraak vooralsnog geen aanhoudingen verricht. De politie onderzoekt eventuele camerabeelden in de omgeving voor een signalement van de daders. 

De politie vraagt getuigen of personen die meer informatie over de daders hebben om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Informatie kan anonien worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bedrijven aan de IJburglaan worden sinds enige tijd geplaagd door inbraken. In november 2014 was er een inbraak bij het naast het kledingbedrijf gelegen restaurant Bloem op IJburg. In september 2014 werd het hippe bedrijf Young Originals nog door een inbraak getroffen.

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Economie, Jeugd, Leefbaarfheid, Misdaad met de tags , , , . Bookmark de permalink.

1 reactie op Inbrekers slaan toe bij IJburg Kledingreparatie

  1. Pingback: http://www.hetreilenenzeilenopijburg.nl/poging-tot-inb…tie-ijburglaan/ ‎/www.hetreilenenzeilenopijburg.nl

Laat een reactie achter