In één week drie wietplantages ontmanteld in IJburg

In de week van maandag 16 maart tot maandag 23 maart 2015 zijn op drie verschillende locaties in IJburg wietplantages ontmanteld, meldt de politie in een persbericht.

De ontmanteling vond plaats nadat de politie aanwijzingen had dat zich op Haveneiland-Oost drie hennepplantages bevonden. De plantages werden opgerold aan de Vrijmanstraat, de Krijn Taconiskade en de Julius Pergerstraat. Hierbij werden grote hoeveelheden hennep aangetroffen. Op een van de adressen is een verdachte aangehouden. De zaak is in onderzoek en verdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. Ook Leander, de stroomleverancier, heeft onderzoek ingesteld naar het illegaal aftappen van stroom.

Indien mensen vermoeden dat zich in hun omgeving een hennepplantage bevindt, dan roept de politie hen op om dit te melden. Dit kan via 0900-8844, maar als mensen dit liever anoniem doen dan kan dit via 0800-7000.

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Leefbaarfheid, Misdaad, Veiligheid, Wonen met de tags , , , . Bookmark de permalink.