Hennepplantage ontdekt in Winkelcentrum IJburg

De lokale krant Het Parool van vandaag meldt dat gisteren, 25 maart 2014, op in Winkelcentrum IJburg, Haveneiland-West, tijdens een brand een hennepplantage is ontdekt. Rond 22.00 uur ontstond brand in de meterkast van een appartement aan de IJburglaan, die werd veroorzaakt door lekkage van het bovengelegen appartement. Bij onderzoek van de brandweer ter plekke werd de wietplantage aangetroffen. Het appartement is gelegen in een woonblok van koop en sociale huur in winkelcentrum IJburg, boven de Albert Heijn.

Op Haveneiland-West is veel leegstand in de woonblokken. Er worden met de regelmaat van de klok wietplantages ontdekt en ontmanteld.

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Misdaad, Veiligheid, Wonen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Hennepplantage ontdekt in Winkelcentrum IJburg

  1. Pingback: http://www.hetreilenenzeilenopijburg.nl/hennepplantage…neiland-ijburg/www.hetreilenenzeilenopijburg.nl

  2. Pingback: http://www.hetreilenenzeilenopijburg.nl/burgemeester-s…ugspand-ijburg/ ‎

  3. Angela schreef:

    Wat waardeloos weer zo n wietplantage, toch denk ik dat de gemeente en woningbouwverenigingen zichzelf eens achter de oren moeten krabben.waarom is er zoveel leegstand in de woonblokken?de huren zijn veel en veel te hoog.mensen kunnen dit niet betalen en laten ijburg daardoor links liggen terwijl ze juist graag hier zouden willen wonen.gevolgen zijn verloedering en criminelenen die hun kans schoon zien en hun drugs kunnen opslaan of verbouwen. Ik ken mensen die alle voordelen zien van ijburg, rust,ruimte, winkels en snel op cs zijn maar de huren niet voor elkaar krijgen. Veel te hoog . Als er meer bewoners zouden zijn komt dit de leefbaarheid en cohesie in de wijk alleen maar ten goede.

    • John schreef:

      Wat een ongelovelijke vooroordelen kom ik hier tegen. Meteen maar alle mensen over een kam scheren, omdat er een wietplantage is aangetroffen. Dit soort tafferelen kom je overal tegen en betekend niet dat heel IJburg meteen vol zit met criminelen. Zelf breng ik elke ochtend mijn kinderen naar school in de ochtend net als veel hardwerkende ouders hier op IJburg. Typisch een uitlating van mevrouw ”Khak” uit oud-zuid waar alleen maar ”nette” mensen wonen. Voor de mensen die net als deze dame met oogkleppen leven: http://www.z24.nl/geld/dit-zijn-de-10-rijkste-postcodes-van-nederland-443779. Ijburg in de top 3 van rijkste postcode’s van Nederland. Legaal!!!

Laat een reactie achter