Gewonde bij gewapende overval kapper Diamonds and Curls IJburg (met getuigenoproep)

Diamonds and Curls, IJburglaan

Dindsdagochtend heeft er, even voor 11.00 uur, een gewapende overval plaatsgevonden bij kapper Diamonds and Curls, aan de IJburglaan. Twee  gewapende lichtgetinte jongeren drongen de kapperszaak binnen. De jongeren waren gemaskerd en  met UZI’s gewapend. Een derde bleef buiten op de uitkijk staan. Bij de worsteling die ontstond, is de eigenaar met een geweer op haar hoofd geslagen. Voor de wond is de vrouw in het ziekenhuis behandeld. Er is een klein bedrag buitgemaakt. De overval was volgens een medewerker, die gehurkt is gaan zitten, bijzonder angstig. Inmiddels maakt het slachtoffer het naar omstandigheden goed.

De jongeren zijn op een rode scooter gevlucht richting Diemerparklaan. Hun signalement is: drie lichtgetinte jongeren, zwart gekleed, capuchons over het hoofd. Ze zijn vuurwapengevaarlijk.

De recherche is een onderzoek gestart naar de overval. Indien mensen de overvallers mogelijk gezien hebben, dan wil het onderzoeksteam graag met hen in contact komen. Dat kan via 0900-8844.

Zie voor de beelden van de bewakingscamera https://www.facebook.com/calvin.ceder/videos/10212196910019519/

 

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Jeugd, Leefbaarfheid, Misdaad, Veiligheid, Wonen met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie