Ernstige nachtelijke overlast jeugdgroep Pieter Holmplein, Steigereiland-Zuid

 

naamloos (5)In de nacht van 12 op 13 december 2015 heeft een groep van 15 jongeren ernstige overlast veroorzaakt in en rond een parkeergarage aan het Pieter Holmplein, Steigereiland-Zuid, IJburg.

De jongeren vielen de beveiligers van het complex lastig door hen uit te dagen en uit te jouwen. Ook hebben zij een deur in de garage vernield. Er wordt in de parkeergarage regelmatig door beveiliging  gesurveilleerd om de jongeren te weren.

Toen de politie ter plaatse kwam en de groep wilde insluiten, vlogen de jongeren alle kanten uit. Het lukte de politie wel één persoon aan te houden. De minderjarige jongen is meegenomen naar het bureau en heeft fikse boetes gekregen. De jongere is die nacht nog door een van de ouders van het bureau gehaald.

De politie zal de overlastgevende jeugdgroep de komende tijd extra in de gaten houden en waar nodig ‘onmiddellijk optreden’.

Dit bericht is geplaatst in Actualiteit, Jeugd, Leefbaarfheid, Misdaad, Veiligheid met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Ernstige nachtelijke overlast jeugdgroep Pieter Holmplein, Steigereiland-Zuid

  1. Informer schreef:

    Waarom wordt er op geen enkele site over IJburg aandacht geschonken over het opblazen van de vele brievenbussen? Kijk maar bij de Vomar en in de Kiekstraat en vele andere straten! Of is er op deze site ook sprake van censuur?

Laat een reactie achter